Parlamentul? Un impediment.

Stai si te gandesti: ce fac oamenii aia din Parlamentul Romaniei? Ii vezi cum dorm, cum croncanesc unii la altii, cum freaca ilegal butonu’. Ii vezi cum se preumbla si cum se impun cu fata de procedura si transare de cutuma.

Oare cat timp vom mai sta prostiti de mascarada asta? Cum adica? Avem internet si noi tot pe postas trimitem cu posta electronica? Cand nu ajunge scrisoare o data, o mai trimitem o data tot cu postasu?  Si din 4 in 4 ani schimbam postasu si ne miram ca totusi scrisoarea nu ajunge la destinatar? Oare nu e mai bine sa trimitem email cu confirmare de citire? In 10 minute afli si daca scrisoarea a fost citita, nu numai primita. Eventual vom mai astepta: dar pentru reply.

In ce situatie ne gasim acu, la aproape 22 de ani dupa o Revolutie? A fost oare o revolutie victorioasa sau o victorie mincinoasa? Inainte de ea aveam Marea Adunare Nationala. Acum si-a schimbat numele in Parlament. Tot niste incurca-lume care incalzesc scaunu’ degeaba. La ce ne trebuie altcineva ca sa ne voteze legile dupa care sa fim noi cei guvernati? Nu avem suficienta glagorie sa ne votam legile singuri?

Ne-am nascut cumva intr-o tara unde nu avem libertatea de a vota direct? Poate. Dar nu inseamna ca suntem obligati sa si murim fara sa schimbam asta!

Reclame
Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: